PORTRÄTT OCH PRIVATPERSON

Jag erbjuder två olika porträttpaket för till exempel gravid-, barn, par- och familjefotograferingar. Har ni frågor så börja med att läsa min sida med frågor och svar. Finns inte svaret där så är ni givetvis välkomna att höra av er till mig. Kontaktuppgifter hittar ni här. I paketen ingår fullt redigerade bilder högupplösta samt lågupplösta på usb och ni gör era val via ett personligt webbgalleri. Önskar ni få hjälp med framkallning eller produkter så som fotoböcker löser vi givetvis det, kontakta mig för prisuppgifter.  

PAKET 1 - 3000kr

I detta paket får ni 1 timmes porträttfotografering.
Ni får välja 5 bilder som levereras via en länk där ni laddar ner dom.
Kontakt 

PAKET 2 - 4500kr

I detta paket får ni 1 timmes fotografering. Ni får välja 20 bilder som levereras via en länk där ni laddar ner dom. 
Kontakt 

Foto
Foto

PRODUKT- OCH FÖRETAGSFOTOGRAFERING

För prisinformation kring företagsfotograferingar och produktfotograferingar ber jag er att ta kontakt med mig då denna prissättning är mer specifik utifrån uppdragstypen.
Kontakt 

BRÖLLOPS-FOTOGRAFERING

Mina bröllopspaket utgår från antalet timmar ni önskar anlita fotograf. I alla paket ingår ett visst antal digitala filer. Kontakta mig för mer information och för att ta del av priser.

Kontakt 

KONTINUERLIGA FOTOGRAFERINGAR

Jag erbjuder två olika paket för dig som kontinuerligt behöver nya foton till din hemsida eller dina sociala kanaler. Kanske arbetar du som infIuencer eller driver ett konto där du behöver bilder med stor variation för marknadsföring. Det kan vara porträtt med lifestylekänsla eller detaljbilder för att fånga känslan i ditt företag. Bilderna levereras lågupplösta för publicering på webb via en länk där du kan ladda ner dom. Senast en vecka efter fotograferingen har du bilderna.

PAKET 1 - 1800kr/tillfälle

Vi ses 60 minuter för fotografering en gång i månaden och du får 30 bilder. 
Kontakt 

PAKET 2 - 1500 kr/tillfälle

Vi ses 60 minuter för fotografering en gång varannan vecka och du får 30 bilder vid varje tillfälle.
Kontakt 

Pris

OM PRISSÄTTNING

För att få till en bra bild ligger det mycket arbete före och efter själva fotograferingen. Det handlar om förberedelser i form av kontakt med kunden och inhämta inspiration samt eventuella rekvisita inköp men också om efterarbete så som redigering. Priserna sätts utifrån tid för själva fotograferingen och de bilder man köper men det är viktigt att du som kund vet vad som mer ingår i det priset och vad du faktiskt får när du anlitar en fotograf.

Hanna Ågren

FOTOGRAF