Hur du framhäver ditt företag på bästa sätt genom bild

Jag tror på äkthet, både i verkliga livet och i fotografi. Vid fotograferingar vill jag förmedla det verkliga och äkta, det gäller både för privatpersoner och företag. Det handlar om att välja det bästa hos en person eller en miljö och fokusera på det. Har personen ett härligt skratt eller är personen en eftertänksam person- då ska det såklart synas på bilden. 

När det gäller företagsfotograferingar bör man kombinera personlighet med företagets anda, fånga dess kultur! Hur vill ni framställas utåt – hur vill ni profilera er? Har ni kul på jobbet och skrattar mycket – våga visa det även i bild och utåt, var inte rädda för att framstå som oseriösa – det kommer bara upplevas som äkta. 

Idag bombarderas vi av annonser och bilder, det är därför än viktigare att våga synas och det gör man inte genom traditionella och klassiska porträtt. Jag tror på att ta porträtt i en miljö där man låter företagets anda, kultur och värderingar samt medarbetarnas personlighet komma fram. Det kan vara utomhus, i ett snyggt konferensrum eller varför inte in-action bilder när ni arbetar. Glöm de traditionella rakt-på-porträtten och tänk nytt och kreativt. 

Våga visa det riktigt äkta, det är vad kunden eller framtida kollegan vill se!

Jag brinner för denna typ av fotograferingar och kan hjälpa dig att sätta ihop ett bra paket för att förmedla just ditt företags profil. Kontakta mig för att få veta mer. 

Hanna Ågren

FOTOGRAF