Fotografering av influencers

En sak som växt mycket de senaste åren är influencers som behöver foto i sin marknadsföring. Dom gör samarbeten och behöver hela tiden nytt material till sina kanaler. Jag älskar denna typ av fotograferingar! Dom är ofta bekväma framför kameran och gillar att fotas. Jag får tillfälle att använda lite mer mode- och modelltänk i mina poser och bildstil samtidigt som det ju ska se så naturligt ut som möjligt. Love it!

Om du är i behov av bilder till dina sociala kanaler eller hemsida är du välkommen att höra av dig. Det behöver inte vara att du kör en modeprofil utan kanske driver du ett konto kopplat till företagande, inredning, matlagning eller något helt annat. Möjligheterna är oändliga. Du kan behöva bilder på dig själv i olika situationer men också på detaljer och saker som förmedlar känslan i ditt företag.

Jag har två prispaket för mer långtgående samarbeten med kontinuerliga fotograferingar med lågupplösta bilder för web, om du är nyfiken på att ta del av det klickar du här eller kontaktar mig på hanna@hannaagren.se .Jag tar uppdrag både i Skåne och Stockholm för mer kontinuerliga fotograferingar och bor du på annan ort kan vi säkert hitta bra alternativ för det också.

Hanna Ågren

FOTOGRAF