Min nya webbplats

Visst är det något härligt med en ny fräsch start? Nytt år, ny anteckningsbok, måndag, ny dator, nytt boende, nya träningskläder… jag kan komma på massor av saker som inspirerar mig bara för att det just är nytt. Man behöver helt enkelt uppdatera sig och så var det även med min hemsida och med min gamla blogg. Jag kände att båda hade hamnat i skymundan och att jag inte vårdade dom som jag skulle. Lika bra att börja om på nytt!

Så vad tycker ni? Gillar ni nya hemsidan? Jag tänkte länge på hur jag ville att hemsidan skulle bli och hamnade ofta i det enkla och stilrena. Jag gjorde upp en mind-map för att avgränsa mig, det finns så mycket olika snygga format och det finns lätt en risk att det blir rörigt, eller att jag blir rörig kanske jag ska säga…Bildstil och inriktning fokuserade jag på. Mitt arbete har mer och mer gått över till det kommersiella och det var viktigt att få fram det med den nya hemsidan.

Jag kunde satt mig in det tekniska själv men insåg snabbt att det finns ett betydligt mycket bättre alternativ – att låta någon som kan göra det. Blir betydligt mycket enklare och ekonomiskt hållbart. Jag använde mig av det superbra verktyget instagram för att hitta vem som kunde hjälpa mig. Älskar all inspiration som finns att få där. Jag kom snabbt i kontakt med ”Grafisk av mig” och hennes professionella bemötande gjorde att jag genast bestämde mig för att det här blir bra. Vi hade ett inledande telefonmöte och hon fattade direkt vad jag ville. Tillsammans gjorde vi upp en plan och sedan dess har det rullat på utmärkt. Helt ärligt hade jag dragit mig ett tag för att ta tag i hemsidan för jag minns hur mycket jobb det var sist men tillsammans med ”Grafiskt av mig” har det varit så väldigt enkelt och smidigt! Hennes trevliga och snabba bemötande är dessutom ett stort plus. Mina varmaste rekommendationer går därför till henne om ni är intresserade av ny hemsida!

Och så bloggen, vad vill jag med den? Jag tänker mig dels en inblick i jobb jag gör men också tips och tricks kring fotografering samlat med tankar och funderingar. Det kommer inte bli inlägg varje vecka men när andan faller på kommer jag göra ett inlägg.

Den nya hemsidan ska givetvis firas med ett erbjudande. För all bokningar av mina porträttpaket som görs senast 12/5 ingår det fem extra bilder. paketen hittar du här. Fotograferingen görs inom tre månader från bokningen. Välkomna att höra av er!

”The best time for new beginnings is now!” – ny kör vi! Hoppas ni hänger med!

Hanna Ågren

FOTOGRAF